až -50 % na vybrané produkty

Vyzvednutí objednávky na prodejně ZDARMA!

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

Prohledejte web
Salomon OUTSNAP CSWP
Salomon OUTSNAP CSWP
Salomon OUTSNAP CSWP
Salomon OUTSNAP CSWP
Salomon OUTSNAP CSWP
Salomon OUTSNAP CSWP
Salomon OUTSNAP CSWP
Salomon OUTSNAP CSWP
Salomon OUTSNAP CSWP
Salomon OUTSNAP CSWP
Kód položky : L40922000
Isbn: L40922000
Salomon

Salomon OUTSNAP CSWP

Kód položky : L40922000
Isbn: L40922000
OUTsnap CSWP je lehká, 3 sezónní středně vysoká obuv sportovního vzhledu, která se skvěle hodí pro každodenní život ve městě i na horách. Má podšívku z mikrofleecu a zimní stélku pro větší hřejivost, ochranný svršek a odpruženou mezipodešev. Podrážka Contagrip® poskytuje jistý záběr na tvrdém i měkkém, mokrém i suchém povrchu. Použité technologie: Nepromokavá třísezónní obuv v moderním stylu.; Elegantní, sportovní styl: Jednoduchý, elegantní svršek je méně objemný než u zimních bot.; Pohodlné sportování: Technické know-how společnosti Salomon z oblasti trailového běhu a turistiky nabízí tlumení, pružnost a maximální pohodlí při všech outdoorových aktivitách.; Nízká hmotnost a odolnost: Odolný syntetický svršek, podrážka Contagrip® a výztuha paty poskytují odolnou ochranu při zachování nižší hmotnosti bot.; All Terrain Contagrip®: Podešev All Terrain Contagrip® je určena pro nejširší škálu různých povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém i nezpevněném povrchu.; ClimaSalomon™ Waterproof: Pružná, lehká a plně voděodolná kotníčková obuv poskytující kompletní ochranu před povětrnostními vlivy.; Svařovaný svršek: Bezešvý svršek s hladkým vzhledem, padnutí a pocit jako v rukavičce.; EnergyCell: Mezipodešev z velmi kvalitní EVA pěny, která zajišťuje tlumení nárazů.; Všitý jazyk - Látkový pás spojuje jazyk se svrchní vrstvou a brání tak pronikání špíny a kamínků dovnitř boty.; Ochrana před znečištěním; Ochranná špička; Svařovaný svršek; Tvarovaná stélka do bot OrthoLite®; Běžné tkaničky.

Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

3.699,00
2.499,00
2.499,00
Ušetříte: 1.200,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
2.589,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 7.5 41 1/3 26
  • 8 42 26.5
  • 8.5 42 2/3 27
  • 9 43 1/3 27.5
  • 9.5 44 28
  • 10 44 2/3 28.5
  • 10.5 45 1/3 29
  • 11 46 29.5
  • 12 47 1/3 30.5
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

OUTsnap CSWP je lehká, 3 sezónní středně vysoká obuv sportovního vzhledu, která se skvěle hodí pro každodenní život ve městě i na horách. Má podšívku z mikrofleecu a zimní stélku pro větší hřejivost, ochranný svršek a odpruženou mezipodešev. Podrážka Contagrip® poskytuje jistý záběr na tvrdém i měkkém, mokrém i suchém povrchu.

Použité technologie: Nepromokavá třísezónní obuv v moderním stylu.; Elegantní, sportovní styl: Jednoduchý, elegantní svršek je méně objemný než u zimních bot.; Pohodlné sportování: Technické know-how společnosti Salomon z oblasti trailového běhu a turistiky nabízí tlumení, pružnost a maximální pohodlí při všech outdoorových aktivitách.; Nízká hmotnost a odolnost: Odolný syntetický svršek, podrážka Contagrip® a výztuha paty poskytují odolnou ochranu při zachování nižší hmotnosti bot.; All Terrain Contagrip®: Podešev All Terrain Contagrip® je určena pro nejširší škálu různých povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém i nezpevněném povrchu.; ClimaSalomon™ Waterproof: Pružná, lehká a plně voděodolná kotníčková obuv poskytující kompletní ochranu před povětrnostními vlivy.; Svařovaný svršek: Bezešvý svršek s hladkým vzhledem, padnutí a pocit jako v rukavičce.; EnergyCell: Mezipodešev z velmi kvalitní EVA pěny, která zajišťuje tlumení nárazů.; Všitý jazyk - Látkový pás spojuje jazyk se svrchní vrstvou a brání tak pronikání špíny a kamínků dovnitř boty.; Ochrana před znečištěním; Ochranná špička; Svařovaný svršek; Tvarovaná stélka do bot OrthoLite®; Běžné tkaničky

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Zimní obuv
Barva Černá
Pohlaví Muži
Sport Outdoor
Značky Salomon
Věk Dospělí
ÚdržbaČistěte měkkým a suchým kartáčem
Umístění velikostiVyobrazené na obalu

Salomon

Značka Salomon® pochází z francouzských Alp, která nyní sídlí v Metz-Tessy. Salomon se specializuje na výrobu vrcholového sportovního vybavení na lyžování, outdoor a běh. V roce 1947 firmu založil François Salomon společně s jeho ženou a synem Georgesem v Annecy ve francouzských Alpách, kde otvírají první dílnu. Georges pokračuje v otcově šlépějích a pokračuje v podniku. V počátcích se specializovali na výrobu lyží a lyžařského vázání.

Na jaře roku 1992 představili turistickou řadu bot Adventure. Tyto boty sklidily obrovský úspěch, článek v New York Times o nich nesl název: "Výlet do budoucnosti s lehčími botami". Ve stejném roce se Salomon stává nejúspěšnějším výrobcem na olympijských hrách v Albertville a poskytuje vybavení legendám, jako je Edgar Grospiron.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Salomon OUTSNAP CSWP
Zimní obuv
Salomon OUTSNAP CSWP