2x vic bodů s každou objednávkou

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

Under Armour Tech
Under Armour Tech
Under Armour Tech
Under Armour Tech
Under Armour Tech
Under Armour Tech
Under Armour Tech
Under Armour Tech
Kód položky : 1326413-001
Isbn: 1326413-001
Under Armour

Under Armour Tech

Kód položky : 1326413-001
Isbn: 1326413-001
Pánské tričko z materiálu UA Tech™ který odvádí pot z těla a udrží tě tak v suchu a pohodlí během tvého výkonu. Vhodné pro všechny druhy sportů.Pánské triko s krátkým rukávem ve volném střihu je díky revolučnímu materiálu rychleji suché, velmi pohodlné a jemný povrch Vám dodá přirozený pocit. Tomuto napomáhá MTS technologie, která podporuje odvádění vlhkosti na povrch materiálu. Díky technologii anti-odor zabraňující růstu bakterií, způsobující zápach, zůstanete déle svěží. Maximální pohodlí zajišťují použité technologie, střih s raglánovými rukávy poskytuje extrémní pohyblivost. Jednoduchý design Under Armour. Technologie: Loose - VOLNÝ STŘIH - Pro větší rozsah pohybu a maximální pohodlí. 4-Way Stretch - Konstrukce oděvů s touto technologií umožňuje elasticitu materiálu ve všech čtyřech směrech. Oděvy s touto technologií podporují Vaši plnou pohyblivost a skvěle odvádí vlhkost a vysychají. Moisture Transport Systém - Speciální technologie, která odvádí pot od Vašeho těla na povrch. Oděvy díky tomu lépe vysychají a udrží sportovce v suchu. Anti-Odor - Materiály upravené touto technologií omezují růst bakterií způsobujících zápach. UA Tech™ - Lehký funkční materiál s ultra-měkkým, přirozeným pocitem pro bezkonkurenční komfort..

NOVINKA - Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

699,00
699,00
699,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • SM S
  • MD M
  • LG L
  • XL XL
  • 2XL 2XL
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání
Pánské tričko z materiálu UA Tech™ který odvádí pot z těla a udrží tě tak v suchu a pohodlí během tvého výkonu. Vhodné pro všechny druhy sportů.

Pánské triko s krátkým rukávem ve volném střihu je díky revolučnímu materiálu rychleji suché, velmi pohodlné a jemný povrch Vám dodá přirozený pocit. Tomuto napomáhá MTS technologie, která podporuje odvádění vlhkosti na povrch materiálu. Díky technologii anti-odor zabraňující růstu bakterií, způsobující zápach, zůstanete déle svěží. Maximální pohodlí zajišťují použité technologie, střih s raglánovými rukávy poskytuje extrémní pohyblivost. Jednoduchý design Under Armour.

Technologie: Loose - VOLNÝ STŘIH - Pro větší rozsah pohybu a maximální pohodlí.

4-Way Stretch - Konstrukce oděvů s touto technologií umožňuje elasticitu materiálu ve všech čtyřech směrech. Oděvy s touto technologií podporují Vaši plnou pohyblivost a skvěle odvádí vlhkost a vysychají.

Moisture Transport Systém - Speciální technologie, která odvádí pot od Vašeho těla na povrch. Oděvy díky tomu lépe vysychají a udrží sportovce v suchu.

Anti-Odor - Materiály upravené touto technologií omezují růst bakterií způsobujících zápach.

UA Tech™ - Lehký funkční materiál s ultra-měkkým, přirozeným pocitem pro bezkonkurenční komfort.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Trička
Pohlaví Muži
Sport Trénink
Značky Under Armour
Věk Dospělí
Materiál Eco
Prozatím bez komentářů
Under Armour Tech
Trička
Under Armour Tech