Sleva 30 % na vybrané značky

Vyzvednutí objednávky na prodejně ZDARMA!

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

adidas Supply
adidas Supply
adidas Supply
adidas Supply
adidas Supply
adidas Supply
adidas Supply
adidas Supply
adidas Supply
adidas Supply
Kód položky : IS0227
adidas

adidas Supply

Kód položky : IS0227
Kód výrobce: KOP22
adidas Supply je pánské lifestylové tričko s krátkým rukávem, které vytváří harmonickou rovnováhu mezi módou a sportem..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

adidas Supply je pánské lifestylové tričko s krátkým rukávem, které vytváří harmonickou rovnováhu mezi módou a sportem.

Na tomto tričku je jasně zvýrazněn jeden z nejvýraznějších prvků značky adidas - trojlístek, který posiluje závazek k oblíbené značce. Toto tričko je dokonalou kombinací pohodlí a funkčnosti. Je vyrobeno z měkké bavlny a ležérní střih zajišťuje pohodlí a měkkost na dotek. Možnosti kombinací jsou nekonečné. Zkombinujte ho s moderními teniskami, džínami nebo teplákovou soupravou a přesuňte pozornost na sportovní styl, který milujete. Toto tričko není jen o výrazné značce, ale také o tom, jak se cítíte a jaký styl chcete vyjádřit. S trojlístkem od adidas jste připraveni pro každodenní pohodlný a stylový vzhled.

Specifikace:

  • Pánské lifestylové tričko
  • Standardní střih
  • Krátký rukáv
  • Žebrovaný límec
  • adidas trojlístek
  • Složení: 100 % bavlny

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Trička
    Pohlaví Muži
    Sport Lifestyle
    Značky adidas
    Věk Dospělí
    Sbírka Originals

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů
    adidas Supply
    Trička
    adidas Supply