Sleva 20 % na vybrané značky

až -50 % na vybrané produkty

Vyzvednutí objednávky na prodejně ZDARMA!

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

Prohledejte web
Salomon X ULTRA 360 LTR GTX
Salomon X ULTRA 360 LTR GTX
Salomon X ULTRA 360 LTR GTX
Salomon X ULTRA 360 LTR GTX
Salomon X ULTRA 360 LTR GTX
Salomon X ULTRA 360 LTR GTX
Salomon X ULTRA 360 LTR GTX
Salomon X ULTRA 360 LTR GTX
Salomon X ULTRA 360 LTR GTX
Salomon X ULTRA 360 LTR GTX
Kód položky : L47571400
Salomon

Salomon X ULTRA 360 LTR GTX

Kód položky : L47571400
Obuv X ULTRA 360 LEATHER GORE-TEX využívá osvědčenou ochranu kůže a přizpůsobuje ji novému pohledu na outdoor. Tyto turistické boty vychází z odkazu ikonických bot X Ultra a poskytují nejlepší přilnavost, stabilitu a voděodolnou ochranu v každém terénu, ať už se rozhodnete pro jakékoliv dobrodružství. S odpruženou mezipodešví, membránou GORE-TEX a odolnou kůží tam, kde ji nejvíc potřebujete. Použité technologie: Turistická obuv pro výstupy, sestupy i každodenní dobrodružství.; Stabilita: Konstrukce Advanced Chassis™ přináší boční stabilitu, kterou cítíte, aniž by omezovala volnost pohybu.; Přilnavost: Technologie podrážky All Terrain Contagrip® zajišťuje přilnavost i na mokrém nebo kluzkém povrchu, čímž zlepšuje kontrolu a záběr.; Ochrana proti povětrnostním vlivům: Tvarovaná ochrana špičky, plná ochrana proti bahnu, membrána GORE-TEX a strategicky umístěná kůže znamenají, že vám nic nebude stát v cestě.; Advanced Chassis™; Advanced Chassis™ je tvarovaná vrstva zabudovaná do podešve. Poskytuje výraznou boční oporu a spolehlivou ochranu a zároveň zajišťuje optimální kontrolu pohybu a ohebnost.; All Terrain Contagrip®: Podešev All Terrain Contagrip® je určena pro nejširší škálu různých povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém i nezpevněném povrchu.; EnergyCell: Mezipodešev z velmi kvalitní EVA pěny, která zajišťuje tlumení nárazů.; Kapsa na tkaničky; Ochrana před znečištěním; Ochranná špička; SensiFit™ poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky, takže obuv bezpečně a pohodlně padne téměř jako by byla šitá na míru.; Svařovaný svršek; Tvarovaná stélka do bot OrthoLite®; Quicklace™: Minimalistické a pevné tkaničky utažené jedním tahem. Snadné a rychlé zavazování a rozvazování tkaniček.; GORE-TEX udrží vaše nohy v suchu zvenku i zevnitř..

Buďte první, kdo získá nejžádanější obuv, sportovní oblečení, doplňky a další zboží. Nejnovější a nejlepší produkty a inovace, které tě udrží ve hře. Pouze ve Sport Vision.

3.579,00
3.579,00
3.579,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 7.5 41 1/3 26
  • 8 42 26.5
  • 8.5 42 2/3 27
  • 9 43 1/3 27.5
  • 9.5 44 28
  • 10 44 2/3 28.5
  • 10.5 45 1/3 29
  • 11 46 29.5
  • 11.5 46 2/3 30
  • 12 47 1/3 30.5
  • 12.5 48 31
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Obuv X ULTRA 360 LEATHER GORE-TEX využívá osvědčenou ochranu kůže a přizpůsobuje ji novému pohledu na outdoor. Tyto turistické boty vychází z odkazu ikonických bot X Ultra a poskytují nejlepší přilnavost, stabilitu a voděodolnou ochranu v každém terénu, ať už se rozhodnete pro jakékoliv dobrodružství. S odpruženou mezipodešví, membránou GORE-TEX a odolnou kůží tam, kde ji nejvíc potřebujete.

Použité technologie: Turistická obuv pro výstupy, sestupy i každodenní dobrodružství.; Stabilita: Konstrukce Advanced Chassis™ přináší boční stabilitu, kterou cítíte, aniž by omezovala volnost pohybu.; Přilnavost: Technologie podrážky All Terrain Contagrip® zajišťuje přilnavost i na mokrém nebo kluzkém povrchu, čímž zlepšuje kontrolu a záběr.; Ochrana proti povětrnostním vlivům: Tvarovaná ochrana špičky, plná ochrana proti bahnu, membrána GORE-TEX a strategicky umístěná kůže znamenají, že vám nic nebude stát v cestě.; Advanced Chassis™; Advanced Chassis™ je tvarovaná vrstva zabudovaná do podešve. Poskytuje výraznou boční oporu a spolehlivou ochranu a zároveň zajišťuje optimální kontrolu pohybu a ohebnost.; All Terrain Contagrip®: Podešev All Terrain Contagrip® je určena pro nejširší škálu různých povrchů. Poskytuje odolnost a jistotu na mokrém, suchém, tvrdém i nezpevněném povrchu.; EnergyCell: Mezipodešev z velmi kvalitní EVA pěny, která zajišťuje tlumení nárazů.; Kapsa na tkaničky; Ochrana před znečištěním; Ochranná špička; SensiFit™ poskytuje noze oporu od mezipodešve až po tkaničky, takže obuv bezpečně a pohodlně padne téměř jako by byla šitá na míru.; Svařovaný svršek; Tvarovaná stélka do bot OrthoLite®; Quicklace™: Minimalistické a pevné tkaničky utažené jedním tahem. Snadné a rychlé zavazování a rozvazování tkaniček.; GORE-TEX udrží vaše nohy v suchu zvenku i zevnitř.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Barva Šedá
Pohlaví Muži
Sport Outdoor
Značky Salomon
Věk Dospělí
ÚdržbaČistěte měkkým a suchým kartáčem
Umístění velikostiVyobrazené na obalu

Salomon

Značka Salomon® pochází z francouzských Alp, která nyní sídlí v Metz-Tessy. Salomon se specializuje na výrobu vrcholového sportovního vybavení na lyžování, outdoor a běh. V roce 1947 firmu založil François Salomon společně s jeho ženou a synem Georgesem v Annecy ve francouzských Alpách, kde otvírají první dílnu. Georges pokračuje v otcově šlépějích a pokračuje v podniku. V počátcích se specializovali na výrobu lyží a lyžařského vázání.

Na jaře roku 1992 představili turistickou řadu bot Adventure. Tyto boty sklidily obrovský úspěch, článek v New York Times o nich nesl název: "Výlet do budoucnosti s lehčími botami". Ve stejném roce se Salomon stává nejúspěšnějším výrobcem na olympijských hrách v Albertville a poskytuje vybavení legendám, jako je Edgar Grospiron.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Salomon X ULTRA 360 LTR GTX
Tenisky
Salomon X ULTRA 360 LTR GTX