2x vic bodů s každou objednávkou

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

Nike Freak 5
Nike Freak 5
Nike Freak 5
Nike Freak 5
Nike Freak 5
Nike Freak 5
Nike Freak 5
Nike Freak 5
Nike Freak 5
Nike Freak 5
Nike Freak 5
Nike Freak 5
Kód položky : DX4985-401
Nike

Nike Freak 5

Kód položky : DX4985-401
Giannisův vnitřní výkon vychází z hloubi duše a vyžaduje botu, která dokáže využít jeho superschopnosti. Seznamte se s modelem Freak 5. Bota s ohromující dynamikou pro super rychlé první kroky, vycpaná takovým odpružením, které vydrží celozápasovou dřinu, vám umožní cítit se jako Greek Freak. Cestou k obruči se můžete prosmýknout kolem soupeřů a zároveň se držet rychlých útočníků s míčem, když o zápase rozhoduje defenzivní postavení.Špičková jednotka Zoom Air v přední části boty zajišťuje návratnost energie a odezvu a dodává sílu do prvního kroku, takže můžete snadno přejít z okraju hřiště až k obruči.Pro všechnu tu sílu a rychlost potřebuje model Freak design, který s ním zůstane, ať už na něj obrana hodí cokoli. Díky vnitřnímu zadržovacímu systému získáte dynamičtější uchycení, které omezuje pohyb uvnitř boty, aniž byste měli pocit stísněnosti.Pružná pěnová mezipodešev má citlivou odezvu pod nohama. Dodává měkký a pohodlný pocit, který vám pomůže udržet se v pohybu a plný energie po celou dobu hry.Pokročilá trakce v patní části zlepšuje váš pocit na hřišti. Pomáhá vám přilnout k zemi na mikrosekundu, zatímco další směrová trakce vám pomůže zanořit špičku do země a vyletět co nejvýš..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

3.399,00
3.399,00
3.399,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Vyberte velikost
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • 9 42.5 27
  • 9.5 43 27.5
  • 10.5 44.5 28.5
  • 11 45 29
  • 12.5 47 30.5
  • 13 47.5 31
 
Vyberte množství: 1 Par
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Giannisův vnitřní výkon vychází z hloubi duše a vyžaduje botu, která dokáže využít jeho superschopnosti. Seznamte se s modelem Freak 5. Bota s ohromující dynamikou pro super rychlé první kroky, vycpaná takovým odpružením, které vydrží celozápasovou dřinu, vám umožní cítit se jako Greek Freak. Cestou k obruči se můžete prosmýknout kolem soupeřů a zároveň se držet rychlých útočníků s míčem, když o zápase rozhoduje defenzivní postavení.
Špičková jednotka Zoom Air v přední části boty zajišťuje návratnost energie a odezvu a dodává sílu do prvního kroku, takže můžete snadno přejít z okraju hřiště až k obruči.
Pro všechnu tu sílu a rychlost potřebuje model Freak design, který s ním zůstane, ať už na něj obrana hodí cokoli. Díky vnitřnímu zadržovacímu systému získáte dynamičtější uchycení, které omezuje pohyb uvnitř boty, aniž byste měli pocit stísněnosti.
Pružná pěnová mezipodešev má citlivou odezvu pod nohama. Dodává měkký a pohodlný pocit, který vám pomůže udržet se v pohybu a plný energie po celou dobu hry.
Pokročilá trakce v patní části zlepšuje váš pocit na hřišti. Pomáhá vám přilnout k zemi na mikrosekundu, zatímco další směrová trakce vám pomůže zanořit špičku do země a vyletět co nejvýš.

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Tenisky
Pohlaví Muži
Sport Basketbal
Značky Nike
Věk Dospělí
Materiál Eco

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike Freak 5
Tenisky
Nike Freak 5