Sleva 20 % na vybrané zboží

Vyzvednutí objednávky na prodejně ZDARMA!

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

Nike G NK DRY SPRINTER SHORT
Kód položky : 938828-703
Isbn: 938828-703
Nike

Nike G NK DRY SPRINTER SHORT

Kód položky : 938828-703
Isbn: 938828-703
RYCHLÉ A FUNKČNÍ.Dívčí běžecké kraťasy Nike Dry jsou ideální pro pohodové odpoledne s přáteli i na velký závod, protože jsou savé a pohodlné, takže se dají využít na celou řadu činností. Tkanina Nike Dry tě udrží v suchu a do kapsičky si můžeš ukrýt pár drobností, až budeš v pohybu. Pohodlný materiál Nike Dry dobře odvádí pot, takže se můžeš soustředit. Všité kalhotky zajišťující lehkou oporu. Vylepšený design se přirozeně hýbe s tebou. 8cm vnitřní šev je právě tak dlouhý, aby spolehlivě chránil a neomezoval tě v pohybu. Elastický pas s vnitřní stahovací šňůrkou si můžeš snadno nastavit podle sebe.Materiál: 100% RECYCLED polyester..
490,00
349,00
349,00
Ušetříte: 141,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
279,00
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • L 12-13r.
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání
RYCHLÉ A FUNKČNÍ.

Dívčí běžecké kraťasy Nike Dry jsou ideální pro pohodové odpoledne s přáteli i na velký závod, protože jsou savé a pohodlné, takže se dají využít na celou řadu činností. Tkanina Nike Dry tě udrží v suchu a do kapsičky si můžeš ukrýt pár drobností, až budeš v pohybu. Pohodlný materiál Nike Dry dobře odvádí pot, takže se můžeš soustředit. Všité kalhotky zajišťující lehkou oporu. Vylepšený design se přirozeně hýbe s tebou. 8cm vnitřní šev je právě tak dlouhý, aby spolehlivě chránil a neomezoval tě v pohybu. Elastický pas s vnitřní stahovací šňůrkou si můžeš snadno nastavit podle sebe.

Materiál: 100% RECYCLED polyester.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Šortky
Pohlaví Děti dívky
Sport Trénink
Značky Nike
Věk Pro teenagery

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů
Nike G NK DRY SPRINTER SHORT
Šortky
Nike G NK DRY SPRINTER SHORT