2x vic bodů s každou objednávkou

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

adidas Trefoil
adidas Trefoil
adidas Trefoil
adidas Trefoil
adidas Trefoil
adidas Trefoil
adidas Trefoil
adidas Trefoil
Kód položky : IM9407
adidas

adidas Trefoil

Kód položky : IM9407
Kód výrobce: EEP92
Užívejte si volné dny s touto pánskou mikinou s kapucí adidas Trefoil..
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
 
Morate biti verifikovani korisnik kako bi ste videli cenu proizvoda
Uložit do seznamu přání

Užívejte si volné dny s touto pánskou mikinou s kapucí adidas Trefoil.

Představujeme vám nezbytnou mikinu s kapucí, která nejenže odráží bohaté dědictví adidas DNA, ale také přináší do vašeho života dokonalý styl pro každou příležitost. Tato mikina je vyrobena z měkkého francouzského froté, což zaručuje maximální pohodlí každý den. Příjemný materiál se postará o to, abyste se cítili skvěle a zároveň vypadali stylově. Bez ohledu na to, kam jdete, tato mikina je skvělým společníkem pro váš každodenní život. Velké logo trojlístku na hrudi není jen prostým ozdobným prvkem, ale také výrazem vaší sportovní hrdosti. Každý pohled na něj bude připomínkou vašeho vášnivého vztahu ke sportu a aktivnímu životnímu stylu. Žebrovaný lem a manžety dodávají této mikině čisté linie a moderní vzhled. Bez ohledu na to, zda ji nosíte s džíny nebo tepláky, vždy budete vypadat stylově a elegantně. Abychom podpořili udržitelnost, spolupracujeme s organizací Better Cotton na celosvětovém zlepšení produkce bavlny. Můžete být proto pyšní na to, že naše mikina není jen módním statementem, ale také příspěvkem k lepší budoucnosti pro naši planetu. Dopřejte si nejen pohodlný, ale i stylový zážitek s naší mikinou s kapucí. Rozveselte svůj šatník oblíbenou barvou a nechte se unést šarmem adidas DNA, který je stále aktuální a moderní.

Specifikace:

  • Pánská mikina s kapucí
  • Standardní střih
  • Nastavitelná kapuce li> Klokaní kapsa
  • Žebrovaný lem a manžety

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Mikiny
    Pohlaví Muži
    Sport Lifestyle
    Značky adidas
    Věk Dospělí
    Sbírka Originals

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů
    adidas Trefoil
    Mikiny
    adidas Trefoil