2x vic bodů s každou objednávkou

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

Puma RUN FAVORITE REG RISE FULL TIGHT W
Kód položky : 520191-51
Isbn: 520191-51
Puma

Puma RUN FAVORITE REG RISE FULL TIGHT W

Kód položky : 520191-51
Isbn: 520191-51
Sportovní a velmi pohodlné legíny vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, který zaručuje pocit pohodlí a sucha při jakékoli sportovní aktivitě díky technologii dryCELL.Technologie: DRYCELL - Vysoce funkční materiály, které odvádějí pot od pokožky a pomáhají tak zůstat při cvičení v suchu a pohodlí.REFLECTIVITY - Reflexní logo a další reflexní prvky pro lepší 360stupňovou viditelnost za zhoršených světelných podmínek.BlueSign - THE BLUE WAY by BLUESIGN představuje vizi a myšlení odpovědné a udržitelné výroby textilních spotřebních výrobků. BLUESIGN je systém poskytující bezpečnější a udržitelnější prostředí pro ty, kteří v něm pracují a žijí. BLUESIGN, poháněný holistickým přístupem, sleduje cestu každé textilie ve výrobním procesu a vylepšuje každou fázi od výroby až po hotový výrobek. BLUESIGN navždy změní dopad textilu na životní prostředí. Jako poskytovatel řešení a zprostředkovatel znalostí působí BLUESIGN jako nezávislý ověřovatel zajišťující důvěru a transparentnost. V souladu s tímto přístupem BLUESIGN podporuje průmysl, aby krok za krokem zvyšoval své úsilí v oblasti udržitelných procesů..
1.290,00
749,00
749,00
Ušetříte: 541,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
599,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • XS XS
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání
Sportovní a velmi pohodlné legíny vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, který zaručuje pocit pohodlí a sucha při jakékoli sportovní aktivitě díky technologii dryCELL.

Technologie: DRYCELL - Vysoce funkční materiály, které odvádějí pot od pokožky a pomáhají tak zůstat při cvičení v suchu a pohodlí.
REFLECTIVITY - Reflexní logo a další reflexní prvky pro lepší 360stupňovou viditelnost za zhoršených světelných podmínek.
BlueSign - THE BLUE WAY by BLUESIGN představuje vizi a myšlení odpovědné a udržitelné výroby textilních spotřebních výrobků. BLUESIGN je systém poskytující bezpečnější a udržitelnější prostředí pro ty, kteří v něm pracují a žijí. BLUESIGN, poháněný holistickým přístupem, sleduje cestu každé textilie ve výrobním procesu a vylepšuje každou fázi od výroby až po hotový výrobek. BLUESIGN navždy změní dopad textilu na životní prostředí. Jako poskytovatel řešení a zprostředkovatel znalostí působí BLUESIGN jako nezávislý ověřovatel zajišťující důvěru a transparentnost. V souladu s tímto přístupem BLUESIGN podporuje průmysl, aby krok za krokem zvyšoval své úsilí v oblasti udržitelných procesů.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Legíny
Pohlaví Ženy
Sport Běh
Značky Puma
Věk Dospělí
Prozatím bez komentářů
Puma RUN FAVORITE REG RISE FULL TIGHT W
Legíny
Puma RUN FAVORITE REG RISE FULL TIGHT W