Extra sleva 5 % pouze do půlnoci

Slevy až 50 % na vybrané zboží

Vyzvednutí objednávky na prodejně ZDARMA!

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

Under Armour MERIDIAN HEATHER LEGGING 1
Kód položky : 1356399-001
Isbn: 1356399-001
Under Armour

Under Armour MERIDIAN HEATHER LEGGING 1

Kód položky : 1356399-001
Isbn: 1356399-001
Špičkové dámské legíny z extra měkkého a flexibilního materiálu. Látka je konstruována tak aby umožňovala rychlý odvod potu a vysokou prodyšnost. Mimořádně pohodlné legíny pro tvůj trénink.Nejjemnější textilie UA: extra měkká, elastická úpletová tkanina pro maximální podporu a dlouhotrvající komfort. Materiál skvěle odvádí pot a velmi rychle schne. Vysoký pas pro optimální pokrytí a podporu s vnitřní zadní kapsou. 2 boční vkládací kapsy. Délka nohavic od rozkroku: 74 cm.Technologie:Fitted - PŘILÉHAVÝ STŘIH - Těsný střih pro moderní vzhled, bez efektu komprese.UA Tech™ - Lehký funkční materiál s ultra-měkkým, přirozeným pocitem pro bezkonkurenční komfort.Moisture Transport System - Speciální technologie, která odvádí pot od těla směrem na povrch. Oděvy díky tomu lépe vysychají a udrží sportovce v suchu.4-Way Stretch - Konstrukce oděvů s touto technologií umožňuje elasticitu materiálu ve všech čtyřech směrech. Oděvy s touto technologií podporují plnou pohyblivost a skvěle odvádí vlhkost a vysychají.Anti-Odor - Materiály upravené touto technologií omezují růst bakterií způsobujících zápach..
1.790,00
889,00
889,00
Ušetříte: 901,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • SM S
  • MD M
  • LG L
  • XS XS
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání
Špičkové dámské legíny z extra měkkého a flexibilního materiálu. Látka je konstruována tak aby umožňovala rychlý odvod potu a vysokou prodyšnost. Mimořádně pohodlné legíny pro tvůj trénink.

Nejjemnější textilie UA: extra měkká, elastická úpletová tkanina pro maximální podporu a dlouhotrvající komfort. Materiál skvěle odvádí pot a velmi rychle schne. Vysoký pas pro optimální pokrytí a podporu s vnitřní zadní kapsou. 2 boční vkládací kapsy. Délka nohavic od rozkroku: 74 cm.

Technologie:
Fitted - PŘILÉHAVÝ STŘIH - Těsný střih pro moderní vzhled, bez efektu komprese.
UA Tech™ - Lehký funkční materiál s ultra-měkkým, přirozeným pocitem pro bezkonkurenční komfort.
Moisture Transport System - Speciální technologie, která odvádí pot od těla směrem na povrch. Oděvy díky tomu lépe vysychají a udrží sportovce v suchu.
4-Way Stretch - Konstrukce oděvů s touto technologií umožňuje elasticitu materiálu ve všech čtyřech směrech. Oděvy s touto technologií podporují plnou pohyblivost a skvěle odvádí vlhkost a vysychají.
Anti-Odor - Materiály upravené touto technologií omezují růst bakterií způsobujících zápach.
Vlastnosti Hodnota
Kategorie Legíny
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Under Armour
Věk Dospělí
Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Under Armour MERIDIAN HEATHER LEGGING 1
Legíny
Under Armour MERIDIAN HEATHER LEGGING 1