Sleva 20 % na vybrané zboží

Vyzvednutí objednávky na prodejně ZDARMA!

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Nike One
Kód položky : DM7274-503
Isbn: DM7274-503
Nike

Nike One

Kód položky : DM7274-503
Isbn: DM7274-503
Nike Dri-FIT OneDámské legíny s vysokým pasem a potiskemTA, KTERÁ FUNGUJE NA COKOLI. Překonejte své cíle v těchto legínách, které se jen tak nevzdají. Perfektní na jakýkoli trénink - nebo na cokoli - vysoký pas v kombinaci s materiálem odvádějícím pot vám pomůže udržet se v suchu. Neprůsvitná tkanina projde testem dřepů, takže si můžete být jistí, že jste krytí, ať se děje cokoli. Tento výrobek je vyroben z nejméně 50% z recyklovaných polyesterových vláken. Pracujte, ciťte se sebejistěNeprůsvitná tkanina vás zakryje, ať se ohýbáte a natahujete jakkoli. Boky jsou beze spojek a pas je na zadní straně tvarovaný do V, abyste měla hladkou postavu. Trénujte, zůstaňte v suchuTechnologie Nike Dri-FIT odvádí pot od pokožky, čímž se rychleji odpařuje a pomáhá vám zůstat v suchu a pohodlí. Pracujte chytře, buďte připraveniDesign obsahuje 2 skryté kapsy v pase do poloviny pasu, abyste byli připraveni na vše, co během dne podniknete. Kapsa v zadní části je dostatečně velká na to, aby se do ní vešel telefon. Další podrobnosti Přiléhavý střih pro pocit obepnutí tělaVysoký pas79% polyester/21% spandexpraní v pračceDovoz79% POLYESTER21% SPANDEX.
1.799,00
1.259,00
1.259,00
Ušetříte: 540,00
Nejnižší cena za posledních 30 dní:
1.007,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • M M
  • L L
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Nike Dri-FIT One
Dámské legíny s vysokým pasem a potiskem
TA, KTERÁ FUNGUJE NA COKOLI.
Překonejte své cíle v těchto legínách, které se jen tak nevzdají. Perfektní na jakýkoli trénink - nebo na cokoli - vysoký pas v kombinaci s materiálem odvádějícím pot vám pomůže udržet se v suchu. Neprůsvitná tkanina projde testem dřepů, takže si můžete být jistí, že jste krytí, ať se děje cokoli. Tento výrobek je vyroben z nejméně 50% z recyklovaných polyesterových vláken.

Pracujte, ciťte se sebejistě
Neprůsvitná tkanina vás zakryje, ať se ohýbáte a natahujete jakkoli. Boky jsou beze spojek a pas je na zadní straně tvarovaný do V, abyste měla hladkou postavu.
Trénujte, zůstaňte v suchu
Technologie Nike Dri-FIT odvádí pot od pokožky, čímž se rychleji odpařuje a pomáhá vám zůstat v suchu a pohodlí.
Pracujte chytře, buďte připraveni
Design obsahuje 2 skryté kapsy v pase do poloviny pasu, abyste byli připraveni na vše, co během dne podniknete. Kapsa v zadní části je dostatečně velká na to, aby se do ní vešel telefon.

Další podrobnosti

  • Přiléhavý střih pro pocit obepnutí těla
  • Vysoký pas
  • 79% polyester/21% spandex
  • praní v pračce
  • Dovoz
79% POLYESTER
21% SPANDEX

Vlastnosti Hodnota
Kategorie Legíny
Pohlaví Ženy
Sport Trénink
Značky Nike
Věk Dospělí

Nike

Společnost Nike, Inc. se sídlem v Beaverton, Oregon, je světovým lídrem v navrhování, prodeji a distribuci autentického sportovního oblečení, vybavení a doplňků pro širokou škálu sportovních a fitness aktivit.

Nike  je největší světový designér a výrobce sportovního vybavení, jehož posláním je inspirovat sportovce a přiblížit inovace a špičkové technologie ve výrobě všem fanouškům sportu a sportovního oblečení.

Produkty Nike  jsou rozděleny do tří kategorií – obuv, oblečení a doplňky – a všechny kategorie respektují zásady aplikace špičkové technologie, nejkvalitnějších materiálů a moderního designu. U nás je kalendářní rok rozdělen do čtyř ročních období JARO, LÉTO, PODZIM, ZIMA a v každé sezóně jsou ve všech kategoriích prezentovány nové kolekce.

Prozatím bez komentářů

Podobné produkty

Nike One
Legíny
Nike One