2x vic bodů s každou objednávkou

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

adidas Entrada 22
adidas Entrada 22
adidas Entrada 22
adidas Entrada 22
adidas Entrada 22
adidas Entrada 22
adidas Entrada 22
adidas Entrada 22
adidas Entrada 22
adidas Entrada 22
adidas Entrada 22
adidas Entrada 22
Kód položky : HC0332
Isbn: HC0332
adidas

adidas Entrada 22

Kód položky : HC0332
Isbn: HC0332
Kód výrobce: II006
Pánské fotbalové tepláky adidas Entrada 22 jsou nepostradatelnou součástí tréninkového nebo zápasového vybavení..

V rámci projektu EcoVision pro vás vybíráme ekologické modely známých značek z recyklovaných, veganských, biologicky odbouratelných a dalších materiálů, které přispívají k ochraně a zachování životního prostředí.

999,00
999,00
999,00
Ušetříte: 0,00
Informujte mě o slevách
Velikosti EU
Velikosti
Velikosti CM
  • S S
  • M M
  • L L
  • XL XL
 
Vyberte množství: 1 KS
2
1
Je nutné vybrat požadovanou velikost
Uložit do seznamu přání
Uložit do seznamu přání

Pánské fotbalové tepláky adidas Entrada 22 jsou nepostradatelnou součástí tréninkového nebo zápasového vybavení.

S tímto fotbalovým outfitem můžete trénovat jako vaši oblíbení sportovní hrdinové a relaxovat jako skutečný šampion. Díky inovativní technologii Aeroready si vždy udržíte optimální výkon, neboť odvádí vlhkost a udržuje vás v suchu a chladu během celého tréninku. Když se na hřišti blíží 90. minuta, je čas prodloužit si rozcvičku a ukázat, co ve vás je. S modelem Entrada 22 si můžete být jisti maximálním pohodlím díky nastavitelnému pásu, který se přizpůsobí vašim individuálním potřebám. Otvory na kotnících zase umožňují snadné oblékání a svlékání, a to is fotbalovými kopačkami. Tepláky Entrada 22 však nejsou jen o výkonu, ale také o péči o naši planetu. Tento výrobek jsme vyrobili ze 100% recyklovaných materiálů, a tím jsme přispěli k boji proti plastovému odpadu. Je to jedno z našich řešení na podporu udržitelnosti a zanechání lepšího dědictví pro budoucí generace. Celkový design tohoto sportovního kousku je čistý, klasický a elegantní – přesně takový, jaký bychom od značky adidas očekávali. Logo značky zdobí tuto kolekci sportovního oblečení a podtrhuje váš skvělý vkus v oblasti sportovního oblečení. Připravte se tedy na vítězství a pusťte se do tréninku s modelem adidas Entrada 22. Buďte šampionem na hřišti i mimo něj!

Specifikace:

  • Pánské fotbalové tepláky
  • Slim fit
  • Elastický pas
  • Technologie Aeroready
  • Zipy na kotnících
  • Složení: 100% recyklovaný polyester

  • Vlastnosti Hodnota
    Kategorie Kalhoty a tepláky
    Pohlaví Muži
    Sport Fotbal
    Značky adidas
    Věk Dospělí
    Sbírka Performance
    Materiál Eco

    adidas

    Příběh  adidasu  začal v malém městě v Bavorsku v Německu. Adi Dassler zaregistroval společnost Gebruder Dassler Schuhfabrik v roce 1924 a zahájil svou misi poskytovat sportovcům nejlepší možné vybavení. Zlaté medaile v Amsterdamu (1928, Lina Radke) a Berlíně (1936, Jesse Owens) jsou prvními oceněními a milníky – a pouze začátkem příběhu. Následují dlouhodobé úspěchy, rozvoj značky a umístění na trzích po celém světě. Dnes je adidas  jednou z předních světových značek sportovního vybavení.

    Produktové a marketingové iniciativy se primárně zaměřují na klíčové světové sportovní kategorie a trh sportovního životního stylu. Postoj značky „all in" je základem všech iniciativ a představuje posílení pouta se spotřebiteli. Díky širokému, ale selektivnímu přístupu k distribuční a cenové strategii se adidas jednoznačně umístil jako špičková značka na všech trzích. Nabízí širokou škálu produktů, které jsou rozděleny do několika kategorií. Adidas Sport Performance je součástí kolekce, která je zcela zaměřena na sportovce, kteří požadují na prvním místě výkon a až na druhém místě styl. Každý sport je důležitý, ale hlavní kategorie jsou běh, fotbal, basketbal a trénink.

    Prozatím bez komentářů

    Podobné produkty

    adidas Entrada 22
    Kalhoty a tepláky
    adidas Entrada 22