2x vic bodů s každou objednávkou

+420 256 256 080 - online@sportvision.cz

PONOŘTE SE DO LÉTA S NEJLEPŠÍMI SPORTOVNÍMI AKTIVITAMI
PONOŘTE SE DO LÉTA S NEJLEPŠÍMI SPORTOVNÍMI AKTIVITAMI
Novinky
24.07.2024.
Novinky

PONOŘTE SE DO LÉTA S NEJLEPŠÍMI SPORTOVNÍMI AKTIVITAMI

24.07.2024.

Léto je ten správný čas, kdy si dopřát užívání u vody a přitom zůstat aktivní a zdraví. Ať už plavete, potápíte se, milujete vlny nebo sportujete v písku, pobyt na vodě přináší nespočet zdravotních výhod a nekonečné možnosti zábavy. Obohaťte svou dovolenou a připravte si včas vše potřebné pro bezstarostné a aktivní léto. Pokud si chcete toto léto udržet kondici a užít si zábavu, zde je průvodce těmi nejzajímavějšími vodními a plážovými sporty, díky kterým budete vypadat a cítit se skvěle.

 

KOUPÁNÍ - PERFEKTNÍ LETNÍ REKREACE

Představte si, že se ponoříte do křišťálově čisté vody a cítíte, jak se každý sval ve vašem těle uvolňuje, když jemně plavete po vlnách. Po únavném období přináší užívání vody pocit svobody a štěstí a může vám pomoci osvěžit se a dodat energii. Hravé cákání, smích s přáteli, opalování na břehu – to vše přispívá k nezapomenutelným letním chvilkám. Jste-li příznivci plavání, připravte si vybavení v podobě plaveckých brýlí a špuntů do uší, pokud máte při delším pobytu ve vodě problém a neodoláte nutkání namočit si hlavu.

 

PADDLE BOARD

Surfboard je perfektní způsob, jak prozkoumat pobřeží a zároveň posílit celé tělo. Ve stoje na prkně a pomocí pádla procvičíte celé tělo a zároveň si vychutnáte uklidňující výhled na okolí. Tato aktivita je ideální pro rovnováhu a posílení svalů, zejména středu těla. Věnujte pozornost výběru mezi boardem pro začátečníky nebo zkušené vodáky a také mezi pádly přizpůsobenými různým výškám a stylům pádlování. Board může být také základem pro různá cvičení na vodě, když se zvyšuje svalová aktivace, protože musíte neustále udržovat rovnováhu.

 

VESLOVÁNÍ

Veslování je vynikající aktivita, která zapojuje práci téměř všech svalových skupin pro ty, kteří chtějí posílit a zlepšit svou kondici. Veslování vám umožní objevovat skrytá zákoutí jezer, řek nebo moří, objevovat nová místa a užívat si čerstvý vzduch. Představte si to: svítí slunce, jste obklopeni přírodou a jediné, co slyšíte, je rytmické šplouchání vesel na vodě. Tento sport je perfektní jak týmová, tak individuální aktivita. Takže letos v létě popadněte veslo, najděte nejbližší loď a vydejte se na vodní dobrodružství.

 

POTÁPĚNÍ - EXPEDICE POD POVRCHEM

Pro milovníky podmořského světa je potápění nutností. Tento sport vám umožňuje prozkoumávat pod vodou a užívat si klid a pohodu hlubokého moře. S maskou a ploutvemi je každý ponor novým dobrodružstvím, každý okamžik je výjimečný. Objevíte zcela nový svět z první ruky, svět, kde je každá vteřina kouzelná. Voda vás unáší, tělo je lehké a mysl naprosto uvolněná – perfektní způsob, jak se vypořádat se stresem z každodenních povinností. Navíc potápění je také skvělé cvičení, při plavání zapojíte svaly celého těla, zlepšíte si kondici a kapacitu plic.

 

AQUAEROBIK - LETNÍ ZÁBAVKY VE VODĚ

Aquaerobik je zábavný a efektivní způsob, jak zůstat fit a zároveň se osvěžit a užívat si slunce. Jen si představte teplý letní den, jste v bazénu, obklopeni lidmi užívající si hudbu a vodu. Aquaerobik kombinuje všechny výhody aerobiku s přidaným odporem vody, což znamená, že procvičíte celé tělo, aniž byste to cítili. Voda snižuje tlak na klouby, takže cvičení je bezpečnější a příjemnější. Nemusíte být fanatik do fitness, abyste si užili aquaerobik. Cvičení jsou přizpůsobena všem úrovním zdatnosti, takže se může zapojit každý a sledovat rytmus. Voda vás navíc ochladí, takže se nebudete potit jako v posilovně – jen čistá zábava! Cvičení ve skupině také přináší další motivaci a smích. Poznáte nové lidi, sdílíte zábavné chvíle a budete spolupracovat, abyste zůstali fit. Kromě toho, že je zábavný, zlepšuje kardiovaskulární zdraví, posiluje svaly a zvyšuje flexibilitu. Můžete také použít různé rekvizity, včetně činek a elastických pásů, které vám mohou pomoci zvýšit intenzitu vašeho tréninku.

 

VOLEJBAL JE VAŠE VOLBA - VE VODĚ ČI NA PÍSKU

Volejbal je plážová klasika, která zaručuje zábavu a dobrý trénink. Ať už hrajete na písku nebo ve vodě, tento sport je skvělý pro socializaci a udržování kondice. Není nic lepšího než pocit písku pod nohama. Je ideální pro posílení týmového ducha, zlepšení koordinace pohybu a hbitosti. Pro ty, kterým se nechce z vody, je vodní volejbal to pravé! Voda dělá hru ještě zábavnější a tlumí pády, takže je menší šance na zranění a každý skok a úder míče přináší osvěžení. Potřebujete jen dobrý tým a kvalitní sportovní oblečení a boty, které vám poskytnou tu nejlepší oporu na písku i ve vodě.

 

TENIS NA PLÁŽI

Pokud toto léto hledáte něco nového a zábavného, ​​plážový tenis je ta správná cesta! Tento sport je ideální pro rozvoj reflexů a vytrvalosti a spojuje to nejlepší ze všeho – akci, opalování a smích. Nepotřebujete profesionální vybavení, stačí lehké rakety a míček a zábava je zaručena. Hra je dynamická a náročná, protože díky písku je každý pohyb zábavný a nepředvídatelný. To je perfektní způsob, jak zůstat aktivní a přitom si užívat pláž. Navíc hra v písku je skvělým cvičením pro vaše nohy a rovnováhu. Ať už hrajete čtyřhru nebo jeden na jednoho, plážový tenis přináší dávku zdravé soutěže a spoustu smíchu.

 

FOTBAL NA PÍSKU

Plážový fotbal je intenzivní a zábavný způsob, jak hrát nejpopulárnější sport na světě. Je úplně jiný než běžný fotbal – rychlejší, dynamičtější a plný smíchu. Běh po písku je výzva, ale právě to dělá hru zajímavou, protože vyžaduje extra sílu a vytrvalost a zároveň poskytuje skvělou zábavu. Přineste míč, shromážděte přátele, vytvořte týmy a dohodněte se na taktice, přidejte se, dělejte zábavné chyby a oslavujte vstřelené góly. Zábava je zaručena a každý okamžik bude plný smíchu a dobré nálady. Užijte si letní zábavu!

 

DYNAMICKÉ A VZRUŠUJÍCÍ LÉTO

Léto je čas na dobrodružství a nové aktivity! Od osvěžujícího plavání a adrenalinového pádlování přes hlubinné potápění a zábavný aquaerobik až po dynamický volejbal a plážový fotbal, stejně jako plážový tenis – každá aktivita přináší zvláštní zážitek a spoustu smíchu. Ať už jste milovník adrenalinu nebo hledáte klidné chvíle u vody, vždy se pro vás něco najde.

Navštivte náš internetový obchod a připravte se na nezapomenutelné léto u vody, spoustu zábavy a nových zážitků!

 

Tým Sport Vision

 

Podobné články

02.
Aug.
Novinky
Stabilita, na kterou se můžete spolehnout při každém kroku, k nám nyní přichází v nejnovější verzi modelu GE...
16.
May.
Novinky
Outdoorové a horské sporty jsou především o přijímání výzev a překonávání vlastn...
15.
Dec.
Novinky
Kolikrát jste přemýšleli o ideálním dárku na Nový rok? Někdy udělat radost svým blízkým...
28.
Nov.
Novinky
Příroda vás rozhýbe, inspiruje, zlepší vám náladu - tak proč si nesbalit batoh a nevyrazit za dalš&ia...
14.
Jul.
Novinky
Pokud běháte pravidelně, je pro vás správná hydratace důležitou lekcí. Když budete vědět, kdy, kolik a jaké tekutin...
16.
Mar.
Novinky
Spojte se s přírodou, osvoboďte svého ducha a posouvejte hranice odolnosti ve špičkovém outdoorovém vybavení. Zjist...
15.
Sep.
Novinky
Ve čtvrtek 21. července byla v přízemí obchodního centra Nový Smíchov v Praze otevřena první prodejna Sport Vision ...